Verkstad online

Om du vill göra det bekvämt för dig när du ska köpa nya däck, ja då är det bara att bege sig ut på nätet. Även om du inte vill byta däck själv kan det vara en bra idé för att få det bästa priset, flera av de företag som säljer däck online kan även leverera dem till din närmaste däckmonteringsverkstad. Att shoppa online är enkelt, bekvämt och väldigt smidigt även när det kommer till däck och andra biltillbehör. Du får en bättre överblick och kan enkelt jämföra priser och leveranstider. Bäst av allt är att du kan vara säker på att däcken har förvarats på rätt sätt. Köper du begagnade däck online så kan du aldrig veta exakt hur gamla dem är eller om dem förvarats på rätt sätt.

Bythjul.com

Detta är en av de största nordiska däckshopparna online idag. Dem levererar även fälgar och andra saker du kan behöva till dina däck. Tack vare att dem har ett stort eget lager så blir deras priser väldigt billiga jämfört med konkurrenterna. Om du vill kan du även hos Bythjul.com välja att få dina däck levererade till någon av de monteringsverkstäder som är anslutna till webbshoppen. Dessutom gör du en god gärning ur miljösynpunkt när du handlar dina däck här eftersom att 20 kronor av priset för varje däck går till en miljöavgift de betalar.

När du beställer här så får du något som heter passningsgaranti vilket betyder att däcken du får hem ska passa perfekt till din bil och gör dem inte det så kan du enkelt skicka tillbaka och få nya. När du beställer så får du reda på vilka mått du ska ha genom att fylla i ditt registreringsnummer i deras sökmotor. Sedan är det bara att fylla i de parametrar som kommer upp när du beställer. Vill du få däcken levererade till en monteringsverkstad så väljer du det alternativet när du befinner dig i ”varukorgen” på hemsidan. På Bythjul.com kan du verkligen vara säker på att få rätt varor när du beställer. Därför har dem något som heter nöjd kund garanti. Så är du inte nöjd får du tillbaka pengarna, dessutom får du alltid 1 års produktgaranti.

Dackonline.se

På Dackonline.se så hittar du ett av de största sortimenten av däck som finns att hitta i en svensk webbshop på nätet. Det företag som handhar sajten och webbshoppen heter Delticom AB och är själva en däckgrossist. När du handlar här så kan du lita på att du får däcken levererade direkt till dig eller den monteringsverkstad du önskar. Dessutom hjälper dem dig att hitta en monteringsverkstad som ligger så nära dig som möjligt. I webbshoppen finns nämligen deras egen sökmotor där du enkelt fyller i var du vill att verkstaden ska ligga sedan letas den närmaste samarbetsparten upp åt dig.

När det gäller priser så ligger Dackonline.se väldigt bra till, eftersom att de själva är grossisthandlare lyckas dem gång på gång att erbjuda de lägsta priserna på de bästa däcken. Att handla på hemsidan är inte svårt, den är väldigt användarvänlig och du väljer själv betalsätt. Här får du dessutom hela 2 års produktgaranti och är du inte nöjd kan du lämna tillbaka varorna inom 30 dagar.

Däckia.se

Här har man samlat en massa olika tjänster för dig och din bil på samma hemsida och webbshop. Du kan inte bara köpa däck och fälgar ur ett brett sortiment utan även se var din närmaste Däckia-verkstad befinner sig. Några av de förträffliga tjänster som du kan köpa via hemsidan är: däck/hjulskifte, såklart. Hjulinställning och förvaring av dina däck. Alla priser på hemsidan är inklusive moms och andra avgifter. Här är det enkelt att justera sina däck om man behöver det. På Däckias verkstäder använder man en avancerad datorteknik för att mäta och justera så att det blir rätt. Har du rätt hjulinställning blir din bil ett betydligt säkrare fordon att färdas med. Något som är riktigt bra med just Däckia är även att man kan beställa deras kundkort. Har man ett sådant så får man direkt tillgång till alla tjänster de erbjuder; delbetalningar, räntefri delbetalning, uppskjutning av betalning med mera. Kortet går att ansöka om både på hemsidan och i verkstaden.